Blogs

Fotballopplæring i Norge

13 February 2019, blog Golemo
0
128
0

I fjor tapte Hammarby et Europa-sted via hele svenskmesterskapet i siste runde etter å ha krysset Östersund. Men to muligheter for Europa League-kvalifiseringene i høst vil forbli for Bajen. Hvis laget vinner den svenske cupen, eller hvis AIK, Norrköping eller Mamö vinner cuptittelen (så får Hammarby sjansen takket være sin fjerde plass i Allsvenskan 2018 fordi de tre nevnte lagene allerede er kvalifiserte), det vil bli spill i Europa League-kvalifiseringen.


På mandag spiller Hammarby sin første gruppespill i cupen, hjemme mot Varberg (superløpet). Gruppen spiller også Eskilsminne (divisjon 1) og Dalkurd (superettan).
- Vi er klare. Vi føler oss sterke og vi beveger oss fremover hele tiden. Vi blir belastet, sier høyreback Simon Sandberg
.


- Hvis vi vinner, går vi til Europa League-kvalifiseringen, og det er gode kamper, for hvis du går langt kan du spille konkurransekamper i stedet for å trene kampene. Åpenbart ønsker vi å vinne koppen. Det hele vil. Så vi vil gå for det, absolutt.

Slots online er svært forskjellige fra de vanlige spilleautomatene du vanligvis spiller på casino spilleautomater. Den store forskjellen er fortjenesten. Spille spilleautomater online - Nedenfor finner du de mest populære slots spillene online.


Trener Stefan Billborn ønsker ikke å snakke om tittelen, egentlig, men sier:


- Vi prøver å vinne alle kamper. Jeg tror at Allsvenskan loven har som mål. Alle ønsker å vinne koppen. Snakk om at noen "ikke satse på koppen", er bare noe folk finner bare for å forklare mangelen på resultater. Vi skal spille laget som vi tror er den sterkeste for dagen. Vi vil ikke rotere og så. Det er imidlertid fortsatt så tidlig på sesongen at det vil være mange øyeblikk at du må legge mye press på.


- Vi ønsker å vinne gruppen, gå til playoffs og når vi er der ønsker vi å vinne hver kamp, ​​fortsetter Billborn.


Billborn påpeker at det er viktig å fokusere på nåtiden.


- Vinn koppen, du må fokusere på når du er i finalen, sier han.
Når det gjelder Europa-området som står på spill, vil treneren ikke bare gå langt for å få sjansen til tittelen, men også for å kunne ødelegge for lag som kan sikre at Hammarbys fjerdeplass på alle svenske ikke er verdt noe.


- For hver runde vi fortsetter, om vi vinner tittelen eller ikke, øker sjansene for at vi fortsatt spiller Europa League-kvalifiseringen. Fordi vi har muligheten til å slå ut potensielle lag som kan kaste oss bort fra det stedet.


Usain Bolt trener med StrømsgodsetDen pensjonerte, jamaicanske sprinterstjernen Usain Bolt skal trene fotball med Norsk Strømsgodset. Når han forbereder en veldedighetskamp for Unicef ​​i Manchester 10. juni, har 31-åringen valgt å trene med den norske eliten klubben. (TT)


Den pensjonerte, jamaicanske sprinterstjernen Usain Bolt skal trene fotball med Norsk Strømsgodset.
I forbindelse med å forberede en veldedighetskamp for Unicef ​​i Manchester 10. juni, har 31-åringen valgt å trene med den norske eliteklubben.


TILBUDFri tilgang til alt på blt.se. Kun 1 krone den første måneden."Vi ser det som en fantastisk mulighet at Usain Bolt velger å komme hit til Strømsgodset for å trene. Han er en mester og en av de største idrettsutøvere hele tiden, så det er klart at vi kan lære mye av ham, sier sportsansvarlig Jostein. Flo til klubbens hjemmeside.

Fotballentusiast Usain Bolt har tidligere trent med tysk Borussia Dortmund.
TTLES MER OM DISSE FAKTATT SportsSlik fungerer Blekinge Läns Tidning med journalistikk:Informasjon som publiseres må være sann og relevant. Vi streber etter førstehånds kilder og er på plass der det skjer. Troverdighet og upartiskhet er nøkkelverdier for vår nyhetsjournalistikk.Автор: Golemo

Bookmark and Share

Liked the article?

Vote:
0
rating
+1
-1

Comments

Please, register to take part in user rating.