Blogs

Hvilken bil skal jeg købe? Hvordan man beslutter

19 February 2019, blog Fedoro
0
133
0

Ligesom det eller ej, vil en ny bil sandsynligvis være en af ​​de største køb, du nogensinde vil lave. Mange af os ser frem til processen, men andre kan finde det utroligt skræmmende, især i betragtning af den enorme mængde valg, der står over for købere i dag - selv i kun en producents showroom.


Uanset hvad, Carbuyer er her for at hjælpe. Her viser vi dig præcis hvad du kan forvente fra første valg som dem, der er nye eller brugte, benzin, diesel, hybrid eller elektrisk kraft og endda et valg så simpelt som kropsstil. Fra at vælge de bedste ekstraudstyr for at sikre den bedst mulige aftale, når tiden kommer, har vi forsøgt at dække alle baser og tilbyde vejledning til hvert trin.


Vores mission er at hjælpe dig med at finde din perfekte bil, mens du besvarer eventuelle spørgsmål, du måtte have om købs- og ejerskabsprocessen. Som sådan har vi samlet dedikerede dybtgående artikler om bilforsikring, vejafgift, garantier og meget mere, så sørg for at kigge, hvis du gerne vil vide mere.

For både novice og erfarne spillere tilbyder nye casinoer i danmark gratis spilautomater en arena til forsøg og fejl, hvor du kan prøve de forskellige spilleautomater uden risiko. Du kan opleve spændingen uden at investere penge for at skabe et oplevelsesgrundlag for, hvordan de forskellige funktioner fungerer, og hvor store gevinster der skabes.

Ny eller brugt?

Beslutter at købe nyt eller brugt er det første skridt i retning af at købe din næste bil. Dit budget vil sandsynligvis spille en stor rolle i din beslutning, men det er værd at huske, at begge metoder har deres fordele. 


At købe nye betyder, at du får gavn af roen i en fabrikants garanti, som skal vare i mindst tre år. Du får også præcis din bil til din smag og behov, men husk at du næsten altid vil tabe flere penge på lang sigt, end hvis du har købt brugt som følge af afskrivninger. Hvis du tænker på at købe ny, er vores guide til de langsomste afskedigende biler et besøg værd.


Brugte biler har i mellemtiden egne fordele. En brugt bil vil næsten altid være billigere end dens nye ækvivalente, og dens første ejer vil sandsynligvis have taget det første slag på afskrivninger, så du ikke behøver at. Et godt sted at starte din brugte biljagt er på et "godkendt" brugt forplads, hvor biler leveres med ekstra sikkerhedskopiering fra fabrikanter.


Medmindre du køber en ældre brugt bil, bør du også forvente en slags garanti, og eftermarkedet kan give ekstra ro i sindet - selvom du skal kontrollere, hvad der er og ikke er dækket. Brugte biler, der er mellem et og tre år, kan tilbyde alvorlige besparelser sammen med en del af den resterende producents garanti, mens præregistrerede biler tilbyder noget af et halvt hus mellem det nye og brugte marked.


Benzin, diesel eller alternative brændstoffer?Hvilket brændstof du vil have din nye bil at køre på, skal være det næste aspekt af dit køb til at tænke på. Mens nogle biler kun er tilgængelige som diesler, såsom BMW X3, tilbyder de fleste producenter benzin- og dieselmotorer, mens hybrid- og elmodeller bliver mere og mere almindelige og kan være et glimrende valg, især hvis du gør en masse bykørsel.


Videoer fra familien Carbuyer2018 Volkswagen Golf Estate Mk7.5 anmeldelse - De mest fornuftige bil penge kan købe - Carbuyer


Som en tommelfingerregel, hvis du dækker færre end 12.000 miles om året, er en benzinmotor bedst. Dieselbiler koster mere at købe end deres benzin modparter, og du skal dække ganske mange miles for at gøre forskellen i brændstofbesparelser. Husk på, at brugtbilmarkedet værdsætter nogle benzinmotorer (især SUV'er) mindre gunstigt end deres dieselmodeller, da brugte købere ofte afskrækkes af de øgede driftsomkostninger ved større benzinmotorer. Omvendt tilbyder de fleste benzin-hybrid-modeller lavere driftsomkostninger end deres benzin-eneste modparter.


Du bør også overveje, hvilken type rejser du skal gøre i bilen. Hvis du primært foretager korte udflugter, er en diesel sandsynligvis ikke for dig, da dieselmotorer skal køres med jævne hastigheder for at forbrænde sod, der samler i dieselpartikelfilteret (DPF). 

Hvis du ikke giver en dieselmotor mulighed for at gøre dette fra tid til anden, kan du finde dig selv med en blokeret DPF og en stor reparationsregning. Vores dedikerede vejledning til at vælge mellem benzin og diesel har flere oplysninger. Hvis du ønsker yderligere at øge økonomien og lavere emissioner, kan en diesel-elektrisk hybrid være et godt valg.

Hvordan man vælger den perfekte bil ... til dig


Når det kommer til at købe en ny bil, overvejer folk ofte pris eller ydeevne, men der er så meget mere end det involveret i valg af den perfekte bil.SÅDAN vil den perfekte bil aldrig eksistere på trods af millioner af dollars, yen, pund eller euro overdådigt med at udvikle, bygge, afprøve og raffinere dagens fantastiske biler. Hvorfor? Fordi vi alle lever forskellige liv, og vi alle ønsker forskellige ting fra vores biler.


Helt enkelt passer en størrelse ikke alle sammen.


Men selvfølgelig kan du vælge den perfekte bil til dine behov, og det er her du skal begynde - med din livsstil og dine krav.
Spar op til 15% * Når du køber en ny omfattende bilforsikringspolitik online* 

Betingelser Anvend


FÅ et tilbud i 2 minutterMåske er du en typisk familie - et par med to børn? Eller måske er du ung og singel og har stadig hår, hvorigennem vinden fra en nedad konvertibel kan blæse. Du kan være en pensionist, der ønsker en solid og pålidelig bil, der vil se dig godt ind i dine vinterår.


Går du camping hver weekend, eller bare brug din bil til at slog langs motorvejen til arbejde og tilbage? Er du en byboer, eller bor du i bushen og bruger masser af grusveje?


Tænk på alle disse faktorer og noget, der er unikt for dig, og så skal du være i stand til at indsnævre valget først og fremmest til typen af ​​bil - sedan, sportsvogn (SUV), vogn, hatchback, sportsvogn, off-roader, ute - og smal det igen til en håndfuld specifikke biler.


Klart vil prisen være en overvejelse, så gruppere sammen som prissat køretøjer. Så vil du tænke på service - har du en forhandler i nærheden af ​​dig for det bil, er bilen kendt for at være pålidelig, og er det nemt at få dele?


Er delpriserne dyre? Sammenlign nogle få ting, herunder brændstofpumpe, bremseklodser, forrude, fordi alle disse også vil medvirke til omkostningerne ved årlige forsikringsomkostninger - generelt jo dyrere reservedele, jo dyrere forsikringsdækningen.


Sikkerhed er også noget at overveje, selvom de fleste af dagens biler er meget sikre, men ser ABS ABS-låsebremser som standard, trækkontrol på forhjulstrækbiler og stabilitetskontrol, og jo flere airbags er det bedre.
Se også på officielle sikkerhedsvurderinger - vi dækker dem mere detaljeret andetsteds.


Mange nye bilkøbere bekymrer sig om brændstoføkonomien i deres bil, og det er ret nok - enten benzin eller diesel har tendens til at gøre en buk i den månedlige lønpakke - men bliver ikke for hængt op om brændstofomkostningerne, fordi det er service og dele 'omkostninger, kombineret med forsikring og afskrivninger, der udgør størstedelen af ​​omkostningerne ved at køre enhver bil. 

Brændstof synes at være lige deroppe, udelukkende fordi du skal fylde din bil hver uge eller så, og du bemærker, at det går ud af din tegnebog eller bankkonto, men det er ikke den største udgift.


Trim- og udstyrsoptioner skal også overvejes. Den bil du kan lide, kan have lædersæder, men det er måske ikke praktisk for dine børn eller din hund; du vil måske have elektriske vinduer hele vejen rundt, et kraftigt klimaanlæg vil næsten helt sikkert være et must, men vil du betale ekstra for klimakontrol frem for et simpelt air con system? Tænk på disse muligheder, fordi de alle gør en forskel, når det kommer til indledende omkostninger, langsigtet ejerskab og eventuel videresalgsværdi.


Garantier - jo længere garanti er det bedre, men kontroller altid betingelserne for garantier - hvem skal servicere bilen for eksempel for at holde garantien gyldig - og dækker det store dele som drivlinjen for et bestemt antal kilometer eller for garantiperioden.


Udvidede garantier er ofte også værd at overveje, men læs lilleprintet omhyggeligt, fordi den udvidede version undertiden ikke er en producentgaranti, men snarere tilføjet af forhandleren, og betingelserne kan være mere besværlige og dækker ikke helt så robust. Og vær opmærksom på, at hvis du køber en forhandler demonstrant, som selvfølgelig allerede er registreret, så er garantiperioden allerede begyndt.Автор: Fedoro

Bookmark and Share

Liked the article?

Vote:
0
rating
+1
-1

Comments

Please, register to take part in user rating.