Blogs

3 vigtige ungdoms fodbold coaching træk

15 February 2019, blog Pele Smolko
2
1,263
0

USA Football, een van de belangrijkste jeugdbesturen, is een voorloper in het promoten van kwaliteitscoaching en het opleiden van coaches over de verantwoordelijkheden van het werk.


 "Jeugdvoetbalvelden zijn leraren en leiders die vaak een belangrijk eerste aanspreekpunt vormen voor jonge atleten als ze aan hun atletische inspanningen beginnen", zei VS Football Manager en CEO Scott Hallenbeck.


"Deze mensen zijn cruciaal voor het voetballeven, bouwen vertrouwen op met spelers, ouders, verzorgers en de maatschappij en leren uiteindelijk onze jonge atleten goed en introduceren de levenslange waarden die voetbal te bieden heeft." 

Jeff Hemhauser is een expert op het gebied van jeugdvoetbalcoaching. Hij is een medewerker van Youth Football Online en USA Football. Hij zegt dat er drie cruciale functies zijn die een succesvolle jeugdvoetbaltrainer moet hebben. 

Een online speelautomaat manic millions automaten heeft sowieso wel een streepje voor op zijn collega's uit het cafe of de speelhal. Je kunt deze spellen namelijk 24 uur per dag spelen op elk moment dat jij het wil. En wat is er relaxter spelen dan je eigen huiskamer? Geen gehannes met muntgeld dat gewisseld moet worden of mensen die op je vingers kijken als je graag een sigaretje wil roken tijdens het spel.1. Organisatie 


Coach Hemhauser zei dat coaches in staat moeten zijn om oefeningen te plannen, games te beheren en met ouders te communiceren. Wanneer u een jeugdvoetbalcoachingrol op zich neemt, moet u hen ook de verwachtingen die u heeft over het team en uw intenties meedelen. Het is belangrijk om hen de doelen en verwachtingen van het jaar te laten weten. Maak jezelf beschikbaar als ze vragen hebben.


Hemhauser zei: "Kinderen hebben zeer korte aandachtsspanningen, dus het is van cruciaal belang dat coaches plezier, optimisme en georganiseerd blijven oefenen." Hemhauser zei. "Wanneer kinderen in de buurt zijn, niets doen, dat wil zeggen wanneer ze hun focus verliezen, moeten coaches oefenplannen maken en ervoor zorgen dat alle coaches aan dezelfde kant staan." Als een coach niet georganiseerd is, zullen spelers en zelfs ouders het merken. "2. Veerkracht 

Hemhauser verklaarde dat coaches in staat moeten zijn om kalm te blijven tijdens oefenen en spelen en tegenslag kunnen opvangen. Wanneer je in paniek raakt, raken ze in paniek. Op zijn website verwoordde hij het belang van het ontwikkelen van een kortetermijngeheugen, niet alleen voor uzelf, maar ook voor de kinderen. 

Het is belangrijk dat coaches en atleten kunnen doorgaan met hun fouten. Volgens de uitgebreide studie die wordt genoemd in het boek "How to Sukceed Children, Resilience," of "Grit" is de primaire voorspelling van het vermogen van een kind om een ​​succesvolle en tevreden volwassene te worden. Coaches moeten goede voorbeelden geven. Wanneer je negatieve energie hebt, wrijft het naar de andere atleten.3. Energie 

Hemhauser zei dat coaches moeten genieten en enthousiast zijn over het lesgeven en coachen van de sport. Als je een passie hebt voor het coachen van voetbal, wrijf je in de jonge atleten. Hemhauser zei: "Coaches moeten laten zien dat ze er willen zijn, ze moeten elke nacht energie en enthousiasme brengen in de beoefening."


Als de training leuk, enthousiast en georganiseerd is, kijken kinderen er echt naar uit om te oefenen. "De kinderen zullen zich voeden met hun coaches. energie en lichaamstaal. "  Ben jij een coach? Meld u aan en mis nooit meer een waardevolle coachingraad.SPREKEN MET EEN ADVIES VOOR JEUGD1-AANWERVING


Outh1's Recruiting Counselors zijn op een missie om studentatleten en -families te informeren over het rekruteringsproces. 

Het proces begint vroeg en is zeer competitief, dus we zullen ervoor zorgen dat we doen wat we kunnen voor gezinnen die geïnteresseerd zijn in meer informatie over het atletische rekruteringsproces van universiteiten. Wij zijn hier om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij de belangrijke beslissingen die uw sportieve reis naar sport zullen bepalen.


Help je jonge sporten door "Ik wil de scène afmaken"


Ik was onlangs uitgenodigd om een ​​oudercollege bij te wonen en het rondetafeldiscussie voor een sportteam te coachen. Maar deze keer zat ik aan de andere kant van de tafel en nam ik deel als ouder. Wat een interessant en verfrissend perspectief.


Het open forum bood een interactieve mogelijkheid voor ouders en coaches om elk onderwerp met betrekking tot de sport te bespreken. Interessant is dat de vragen van dezelfde aard waren en gericht op het terugkerende thema: "Mijn kind was vroeger liefhebber (naamgeving van de sport), maar nu wil hij / zij niet langer oefenen en / of wil hij niet langer deelnemen aan de sport", en " Hoe krijg ik mijn kind enthousiast over trainingen / bijeenkomsten als ze niet langer enthousiast zijn over de sport? " 


Hoewel het voor een jonge atleet normaal is om af en toe niet te gaan sporten, is het een probleem wanneer het kind zelden in de praktijk wil gaan. 

In het ouder- en trainerforum varieerde het antwoord op deze vraag tussen twee kampen: 


 Het "jammer dat je sowieso speelt" kamp "Ik heb alles geprobeerd en ik ben klaar om hem / haar te laten stoppen met het houden van het vredeskamp".Eerste reacties, ja, maar er zijn nog andere variabelen die moeten worden geanalyseerd voordat dergelijke drastische maatregelen worden genomen.


Wie heeft er echt voor de sport gekozen?

 
adolescente sporten, tieneratleten, communicatie met tieners, tienersporten
 
De eerste vraag die gesteld moet worden is: "Wie wil of wilde de sport spelen om mee te beginnen - de ouder of het kind?" Als onze kinderen jong zijn, hebben ze weinig te zeggen in welke sport ze spelen. Meestal is de keuze een kwestie van gemak voor de ouder - de praktijken zijn in de buurt, andere kinderen in het gezin spelen dezelfde sport of het is de enige sport die voor de leeftijdsgroep wordt aangeboden. 

Misschien koos de ouder de sport omdat hij of zij deze speelde als een jeugdatleet en wil dat het kind dezelfde positieve ervaringen heeft. Misschien speelde de ouder de sport als een jonge atleet en wil hij coachen of vrijwilligerswerk doen voor het team van het kind. 

Mogelijk is de ouder nog steeds actief in de sport en ziet hij dit als een kans om met het kind te trainen en samen quality time door te brengen. Dit zijn allemaal inspirerende en geldige redenen om in eerste instantie een sport voor uw kind te kiezen. Het probleem ontstaat dan wanneer het kind oud genoeg is (of opzettelijk genoeg) om onze beste bedoelingen als ouder te ondermijnen.
 

De redenen waarom kinderen niet meer spelen

 
Dit brengt ons bij ons tweede punt - de echte reden waarom de jonge atleet plotseling (of geleidelijk) wil stoppen met het spelen van de sport. Is de jonge atleet mentaal of fysiek uitgebrand van de sport en heeft hij een pauze nodig? Heeft de jonge atleet een nieuw competitieniveau bereikt en zijn de praktijken plotseling moeilijker? 

Heeft de jonge atleet een groeispurt doorgemaakt en is hij niet meer zo gecoördineerd als hij of zij eerder was? Wil de jonge atleet een andere sport proberen? Was er een probleem of incident in een oefening of spel waarvan u zich niet bewust bent?


 
Wat wij, als volwassenen, als een onbelangrijke kwestie beschouwen, kunnen de psyche van een jonge atleet zodanig beïnvloeden dat hij of zij bereid is de sport op te geven. 

Hoewel de jeugdatleet de echte reden voor zijn of haar plotselinge gebrek aan interesse in de sport misschien niet beseft, is het als onze ondersteunende ouder onze verantwoordelijkheid om met onze kinderen te praten en ernaar te luisteren, terwijl ze hen helpen het probleem te verwerken.


 
Krijgt uw kind atleet terug in het spel
 

 
Hoe krijg je je jonge atleet weer op het goede spoor? Communicatie! Reserveer tijd met je jonge atleet en vraag naar zijn of haar doelen voor de sport. Er zijn veel redenen waarom een ​​kind wil deelnemen aan een sport. Is het om sociale redenen?

Droomt uw kind ervan om een ​​professionele atleet te zijn of droomt ervan om een ​​Olympiër te zijn? Speelt jouw kind voor de pure liefde voor de sport? Is uw kind in staat om de druk van games of ontmoetingen aan te kunnen? Wat wil je kind in de sport bereiken?
 

Автор: Pele Smolko

Bookmark and Share

Liked the article?

Vote:
0
rating
+1
-1

Comments

Schools in Sonepat
19 February 2020, 06:25

Nice blog.....and thank you for shearing..Schools in Sonepat : http://www.gdgoenkasonepat.com/

Schools in Sonepat's picture
0
  • +1
  • -1
FootballtopPL
2 November 2020, 09:32

Nice blog

https://footballtop.pl

FootballtopPL's picture
0
  • +1
  • -1
Please, register to take part in user rating.